Sună-ne:
București +40 722 776 625
Scrie-ne:
office@tauros.ro
Selectează limba:

20 ani de experiență în transporturi reușite

Experiența este cea care definește calitatea serviciilor. Compania Tauros este de aproape 20 de ani pe piața transporturilor, începând cu un singur om, un singur camion și dorința de a face lucrurile mai bine, mai profesionist.
Află mai mult
Servicii
Soluții complete pentru transporturi punctuale
Transport în siguranță, de la începutul traseului până la destinație. Camioanele noastre sunt dotate cu sistem de supraveghere GPS, ce permite clientului să știe exact unde este expediția sa.
Află mai mult
VIDEO DE PREZENTARE
În curând, 20 ani de experiență în transporturi reușite

Experiența este cea care definește calitatea serviciilor. Experiența dată de situațiile neprevăzute, de transporturile de mărfuri deosebite și de ceea ce înveți din toate acestea. Compania Tauros este de aproape 20 de ani pe piața transporturilor, începând cu un singur om, un singur camion și dorința de a face lucrurile mai bine, mai profesionist. De la acel camion la cele 50 camioane proprii din prezent, a fost cale lungă, bătută pas cu pas, etapă cu etapă. Cu tenacitate, seriozitate și cu convingerea fermă ca prioritară este calitatea serviciilor în relația cu clientul. Înțelegem că transportul nu înseamnă doar ajungerea de la punctul A la punctul B, de aceea venim cu soluții pentru transporturile complexe ce trebuie să întegreze traficul rutier, feroviar, aerian, fluvial și maritim sau în sistem de grupaj, convențional, containerizat și agabaritic. Atât la nivel național, cât și european.

Dorești să lucrezi cu noi?
BLOG
Află care sunt noutățile din viața companiei Tauros
Competență pe șosea
Competență pe șosea
Compania Tauros a avut o evoluție ascendentă a parcului auto, începând cu un camion în 2002, continuand cu achizitionarea altor 2 in 2006, in prezent punand la dispozitia clientilor sai 13 camioane moderne si sigure. Camioanele companiei Tauros sunt dotate cu sistem de supraveghere GPS. O alta garantie asupra respectarii termenului de livrare a marfurilor dumneavoastra si a sigurantei desfasurarii transportului o reprezinta echipajele de doi soferi. Pentru a creste gradul de incredere pe care clientul nostru il poate avea in noi, am incheiat polite de asigurare pentru marfa, polite cu un grad mare de acoperire, care acopera riscul de furt, incendiu, accident si altele.
Citește mai mult
Soluții monitorizare transport
Soluții monitorizare transport
Compania Tauros are sediul in Arad, acolo unde se desfasoara activitatea birourilor sale. In localitatea Semlac din jud. Arad se afla hala de depozitare care este utilata cu un sistem modern si eficient de rafturi. In localitatea Turnu din jud. Arad este in faza de proiect, urmand a se construi pe o suprafata de 12.000 mp, un modern centru logistic pentru afaceri. Compania Tauros pune implicit la dispozitia clientilor sai intreaga retea logistica si experienta partenerilor sai. Supraveghere prin GPS Sistem dezvoltat special, bazat pe anii de experiență și pe solicitarile clienților din industria automotivelor. Sistem care oferă posibilitatea legăturii între TMS și propriul sistem logistic al clientului (intrări de date automate). Urmărirea online a flotei prin GPS, comunicare prin GPRS/GSM. Verificare automată a orelor de sosire/plecare.
Citește mai mult
Investiții în viitor
Investiții în viitor
Compania Tauros a investit de-a lungul timpului în achizitionarea de terenuri destinate constructiilor industriale. In prezent se afla in stadiul de proiect ridicarea unui modern centru de logistica. Centrul de logistica se va ridica pe o suprafata totala de 12.000 mp in localitatea de granita Turnu din judetul Arad, intr-o viitoare zona industriala. Cladirea care va deveni Centrul Logistic urmeaza sa fie construita pe o suprafata de 5000 mp. Centrul Logistic urmeaza sa cuprinda: -Tauros centrul logistic -Centru logistic -Statie alimentare -Spalatorie camion -Service -Parcare pazita -Servicii complete de depozitare
Citește mai mult
Locațiile noastre