Sună-ne:
București +40 722 776 625/
Budapesta +36 702 601 365/
Timișoara +40 733 909 471
Scrie-ne:
office@tauros.ro
Selectează limba:

Peste 25 ani de experiență în transporturi reușite

Experiența este cea care definește calitatea serviciilor. Compania Tauros este de peste 25 de ani pe piața transporturilor, începând cu un singur om, un singur camion și dorința de a face lucrurile mai bine, mai profesionist.
Află mai mult
Servicii
Soluții complete pentru transporturi punctuale
Transport în siguranță, de la începutul traseului până la destinație. Camioanele noastre sunt dotate cu sistem de supraveghere GPS, ce permite clientului să știe exact unde este expediția sa.
Află mai mult
VIDEO DE PREZENTARE
Mai mult de 25 ani de experiență în transporturi reușite

Experiența este cea care definește calitatea serviciilor. Experiența dată de situațiile neprevăzute, de transporturile de mărfuri deosebite și de ceea ce înveți din toate acestea. Compania Tauros este de peste 25 de ani pe piața transporturilor, începând cu un singur om, un singur camion și dorința de a face lucrurile mai bine, mai profesionist. De la acel camion la cele 50 camioane proprii din prezent, a fost cale lungă, bătută pas cu pas, etapă cu etapă. Cu tenacitate, seriozitate și cu convingerea fermă ca prioritară este calitatea serviciilor în relația cu clientul. Înțelegem că transportul nu înseamnă doar ajungerea de la punctul A la punctul B, de aceea venim cu soluții pentru transporturile complexe ce trebuie să întegreze traficul rutier, feroviar, aerian, fluvial și maritim sau în sistem de grupaj, convențional, containerizat și agabaritic. Atât la nivel național, cât și european.

Dorești să lucrezi cu noi?
BLOG
Află care sunt noutățile din viața companiei Tauros
Competență pe șosea
Competență pe șosea
Compania Tauros a avut o evoluție ascendentă a parcului auto, începând cu un camion în 2002, continuand cu achizitionarea altor 2 in 2006 si print-o dezvoltare continua si sustenabila, in prezent va pune la dispozitie 50 camioane moderne si sigure si 58 remorci MEGA, intre care puteti gasi si remorci echipate ADR, dar si remorci double-deck. Toate camioanele companiei Tauros sunt dotate cu sistem de supraveghere GPS. O alta garantie asupra respectarii termenului de livrare a marfurilor dumneavoastra si a sigurantei desfasurarii transportului o reprezinta echipajele de doi soferi. Pentru a creste gradul de incredere pe care clientul nostru il poate avea in noi, am incheiat polite de asigurare pentru marfa, polite cu un grad mare de acoperire, care acopera riscul de furt, incendiu, accident si altele.
Citește mai mult
Soluții monitorizare transport
Soluții monitorizare transport
Compania Tauros are sedii in Arad, Bucuresti si Budapesta. Atat In localitatea Semlac din jud. Arad, cat si in Chiajna-Ilfov (Bucuresti) se afla hale de depozitare care sunt utilate cu un sistem modern si eficient de rafturi, unde pot fi efectuate servicii de manipulare/cross-dock/pregatire marfa/reambalare/comenzi online. Compania Tauros pune implicit la dispozitia clientilor sai intreaga retea logistica si experienta partenerilor sai. Supraveghere prin GPS Sistem dezvoltat special, bazat pe anii de experiență și pe solicitarile clienților din industria automotivelor, sistem care oferă posibilitatea legăturii între TMS și propriul sistem logistic al clientului (intrări de date automate). Urmărirea online a flotei prin GPS, comunicare prin GPRS/GSM, verificare automată a orelor de sosire/plecare.
Citește mai mult
Investiții în viitor
Investiții în viitor
Compania Tauros a fost si va fi intotdeauna foarte atenta la nevoile clientilor si a pietei de transport, astfel ca suntem intr-o continua dezvoltare functional-organizationala pentru a acoperi aceste nevoi. In acest sens, incepand cu luna Februarie 2022 am deschis filiala Tauros Budapesta, incepand cu luna Martie 2022 vom dubla capacitatea depozitului din Bucuresti, iar pana la sfarsitul anului 2023 va trebui sa gasim solutiile ideale pentru a deschide si filialele din Cehia, Serbia, Portugalia si Bulgaria. Parcul auto va fi in permanenta innoit si in plus, va exista si echipare de remorci cu fosa (coil transport), pentru a veni in sprijinul clientilor ce au nevoie de astfel de transporturi speciale Dezvoltarea serviciului de colectari si distributie la nivel de palet in/din toata tara este unul deja foarte bine dezvoltat in ultimii 5 ani, iar intentia noastra este sa devenim unul dintre principalii furnizori de astfel de servicii.
Citește mai mult
Locațiile noastre