Hívjon minket:
Bukarest +40 722 776 625/
Budapest +36 702 601 365
Írjon nekünk:
office@tauros.ro
Selectează limba:

Több mint 20 éves sikeres szállítási tapasztalat

A tapasztalat határozza meg a szolgáltatás minőségét. A Tauros több mint 20 éve van jelen a szállítmányozási üzletágban, egy emberrel, egy teherautóval és azzal a vággyal, hogy a dolgokat jobban és professzionálisabban kell csinálni.
Bővebben
Szolgáltatások
Teljes körű megoldások spot szállítmányokhoz
Biztonságos szállítás az utazás kezdetétől a célállomásig. Teherautóink GPS-felügyeleti rendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfél pontosan tudja, hol van a szállítmánya.
Bővebben
BEMUTATÓ VIDEÓ
Több mint 20 év sikeres szállítási tapasztalat

A tapasztalat határozza meg a szolgáltatás minőségét. A váratlan élmény, a különleges szállítmányok és az, hogy mit tanulsz mindebből. A Tauros több mint 20 éve van jelen a szállítmányozási üzletágban, egy emberrel, egy teherautóval és azzal a vággyal, hogy a dolgokat jobban és professzionálisabban kell csinálni. Attól az egy teherautótól a mai 50 teherautóig hosszú út vezetett, lépésről lépésre, szakaszról szakaszra. Kitartással, komolysággal és azzal a szilárd meggyőződéssel, hogy az ügyféllel való kapcsolat során a szolgáltatás minősége az elsődleges. Megértjük, hogy a szállítás nem csak az A pontból B pontba való eljutásról szól, ezért olyan komplex szállítási megoldásokat dolgozunk ki, amelyeknek magukban kell foglalniuk a közúti, vasúti, légi, belvízi és tengeri, illetve gyűjtő-, hagyományos, konténeres és agabaritos szállítást. Mind nemzeti, mind európai szinten.

Szeretne velünk dolgozni?
BLOG
Tudd meg, mi újság a Tauros életében
Kompetencia az úton
Kompetencia az úton
A Tauros cég flottája felfelé ívelő fejlődésen ment keresztül: 2002-ben egy teherautóval kezdte, majd 2006-ban további 2 teherautó beszerzésével folytatta, és a folyamatos és fenntartható fejlődésnek köszönhetően ma már 50 modern és biztonságos teherautóval és 58 MEGA pótkocsival rendelkezik, amelyek között ADR-felszereléssel ellátott pótkocsik és emeletes pótkocsik is találhatók. Minden Tauros teherautó GPS-felügyeleti rendszerrel van felszerelve. A két sofőrből álló személyzet szintén garantálja az áru időben történő kiszállítását és a biztonságos szállítást. Annak érdekében, hogy növeljük az ügyfeleink bizalmát irántunk, az árukra biztosítást kötöttünk, magas fokú fedezetet nyújtó biztosításokat, amelyek fedezik a lopás, tűz, baleset és egyéb kockázatok kockázatát.
Citește mai mult
Közlekedésfelügyeleti megoldások
Közlekedésfelügyeleti megoldások
A Taurosnak Aradon, Bukarestben és Budapesten van irodája. Mindkettő Semlac megyében. Aradon és Chiajna-Ilfovban (Bukarest) vannak modern és hatékony polcrendszerrel felszerelt raktárak, ahol kezelési/keresztdokkolási/előkészítési/csomagolási/online rendelési szolgáltatásokat lehet végezni. A Tauros vállalat a teljes logisztikai hálózatot és partnerei tapasztalatát kínálja ügyfeleinek. GPS-követés Különlegesen kifejlesztett rendszer, amely több éves tapasztalaton és az autóiparban felmerült ügyfélkéréseken alapul, és amely lehetőséget nyújt a TMS összekapcsolására az ügyfél saját logisztikai rendszerével (automatikus adatbevitel). Online flottakövetés GPS-en keresztül, kommunikáció GPRS/GSM-en keresztül, az érkezési/indulási idők automatikus ellenőrzése.
Citește mai mult
Befektetés a jövőbe
Befektetés a jövőbe
A Tauros mindig is nagyon figyelt és mindig is figyelni fog ügyfeleink és a szállítási piac igényeire, ezért folyamatos funkcionális-szervezeti fejlesztésben vagyunk, hogy megfeleljünk ezeknek az igényeknek. E tekintetben 2022 februárjától megnyitottuk a Tauros budapesti fiókját, 2022 márciusától megduplázzuk a bukaresti raktár kapacitását, 2023 végéig pedig meg kell találnunk az ideális megoldásokat a csehországi, szerbiai, portugáliai és bulgáriai fiókok megnyitására. A flotta folyamatosan megújul, és emellett tekercsszállító pótkocsikkal is felszerelik, hogy támogassák azokat az ügyfeleket, akiknek ilyen speciális szállításra van szükségük. A raklapgyűjtési és -elosztási szolgáltatás fejlesztése az egész országon belül és kívül az elmúlt 5 évben már jól kiépült, és az a szándékunk, hogy az ilyen szolgáltatások egyik fő szolgáltatójává váljunk.
Citește mai mult
Helyszíneink