Hívjon minket:
Bukarest +40 722 776 625/
Budapest +36 702 601 365/
Temesvár +40 733 909 471
Írjon nekünk:
office@tauros.ro
Selectează limba:

Szolgáltatások

Biztonságos szállítás az utazás kezdetétől a célállomásig. Teherautóink GPS-felügyeleti rendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfél pontosan tudja, hol van a szállítmánya. A két sofőrrel rendelkező személyzet szintén garantálja a pontos szállítást és a biztonságos szállítást. A biztonság és a kellemetlen helyzetek megelőzése érdekében minden szállítmány rendelkezik szállítmánybiztosítással, amely fedezi a lopás, tűz, baleset és egyéb kockázatok kockázatát.
Expedíciók Romániában és az EU-ban.

Országos és nemzetközi közúti fuvarozási megoldásokat kínálunk Önnek ponyvás teherautókkal. Hatékony megoldásokat találunk még a kis és könnyű árukra is, amelyeket más típusú árukkal együtt csoportosítunk, így minden ügyfél számára kedvező árat biztosítunk a szállításhoz. Emellett 50 teherautóból és 60 félpótkocsiból álló kiterjedt flottánkkal a leggyorsabb szolgáltatásokat kínáljuk nagy mennyiségek szállítására különböző nemzeti és nemzetközi közúti útvonalakon, export és import esetében egyaránt. Teherautóink szokásos célállomása Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Németország és Magyarország, de szívesen szállítunk bármilyen árut egész Európában. A munkánk nem ér véget az úttal. Szerződésünk van a nagy hajózási társaságokkal, amelyek konténerszállítást, valamint konténeres csomagküldő szolgáltatásokat nyújtanak.

Biztonságos tárolás.

Az áruk raktározása és tranzitja cross-docking rendszerben történik, amely tapasztalt és hozzáértő csapatra, képzett és dinamikus személyzetre, helyiségekre és korszerű eszközökre épül, amelyek alkalmasak az előírt (uniós) szabványoknak megfelelő tárolási eljárásra. Több mint 1500 négyzetméteres raktárterületünkkel sikerül az árukat biztonságban tartani és just-in-time szállítani. Ügyfeleink kérésére raktározási, kezelési, átcsomagolási és online komissiózási megoldásokat kínálunk. Az órákig vagy napokig a pótkocsikban maradó árukat is biztonságban tartjuk, mivel a teherautók parkolóját éjjel-nappal őrizzük. Modern targoncáink lehetővé teszik a pótkocsik gyors be- és kirakodását.

24/7 diszpécserszolgálat.

Fontos számunkra, hogy mindig tudjuk, hol vannak az egyes szállítmányaink. Ugyanez vonatkozik a ránk bízó ügyfeleinkre is. Ezért adjuk meg nekik a szükséges támogatást, a nap bármely szakában, hogy mindig tudják, mi a valóság az úton. Diszpécserünk angol, német, török, magyar és román nyelvű kommunikációs támogatással áll az Ön rendelkezésére a hatékony kommunikáció érdekében, akár a célállomáson ránk váró partnereivel is.

Tehergépkocsik és félpótkocsik autószervizelése.

A Tauros logisztikai bázisán professzionális tehergépkocsi- és félpótkocsi-szervizelésben részesülhet. Tapasztalt szakemberekből álló csapatunkkal és a legmodernebb gépekkel felszerelt szervizünkkel állunk az Ön rendelkezésére, hogy bármilyen kérésre, legyen az bármilyen nagy vagy kicsi, azonnal reagálni tudjunk. Futórendszerek javítási szolgáltatása (fékpofák, perselyek, féktárcsák, fékszabályozó tárcsák, lengéscsillapítók, légpárnák stb. cseréje). A mechanikus kormánymű-alkatrészek javítása (rúdvégek, vezérlőkarok, tengelyek stb. cseréje). A fékrendszer mechanikus alkatrészeinek javítása (féktárcsák, fékbetétek, féknyergek stb. cseréje). Rutinszerű karbantartás (motorolajcsere, sebességváltó, zsírozás és a fékrendszer beállítása, szűrők stb.) A szervizben megrendelt alkatrészek esetében 5% kedvezményt kap az eladási árból.

Gyors vámkezelési műveletek.

A Tauros vállalat vámzár alatt szállítja az árukat. Szerződésünk van szállítmányozó cégekkel, amelyek biztosítják a gyors vámkezelést.

Különleges szállítások.

Ügyfeleink összetett igényei arra ösztönöztek bennünket, hogy speciális, a rakományra szabott szállítási megoldásokat kínáljunk. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára az alacsony költségek és a gyors szállítás előnyeit. Az agaborszállítások az agaborszállítások kísérő szolgáltatásaival együtt lehetővé teszik a különleges rakomány biztonságos szállítását, amely meghaladja egy normál teherautó hosszát, szélességét vagy magasságát. Együtt konfiguráljuk a célállomáshoz vezető útvonalat, hogy biztosítsuk a rakomány és a forgalom többi résztvevője számára a biztonságos áthaladást. A 3,5 tonna alatti teherszállítások ideális megoldást jelentenek a gyors szállításhoz az ország bármely pontján és külföldön. Mi biztosítjuk a hatékony szállítást Romániában és Európában. A behozatali és kiviteli szolgáltatásoktól az árutovábbítási szolgáltatásokig minden kérésre azonnal válaszolunk. Az expedíció sikere a szállítás előtti jó előkészítésen is múlik, hogy a sofőr a teherautót is felkészítse az útra, és megfelelő fizikai és mentális állapotban legyen. Két sofőrrel rendelkező személyzetünk ideális megoldást jelent a gyors szállításhoz. Szállítás kétszintes pótkocsikkal, amelyek 2 sorban is használhatók a nem eldobható áruk szállítására.

Supraveghere GPS.

Fiecare din autocamioanele Tauros este dotat cu modul de monitorizare GPS, ceea ce ne permite să știm mereu unde se află fiecare transport. Permitem clienților noștri să afle exact unde se află expediția lor, prin oferirea unui nume de utilizator și parolă pentru logarea pe platforma Ecomotive, care permite monitorizarea GPS. Pentru fiecare segment de traseu asigurăm gestiunea traficului anunțarea clientului cu privire la devierea de la traseu şi de la intervalul orar planificat. Astfel, se poate estima cât mai precis ora la care se va ajunge la destinație.

Transporturi just in time.

În special pentru industria automotivelor și a unităților de producție care preferă să își mențină stocarea materiei prime la nivel minim, oferim servicii de transport just-in-time, care garantează ca materia primă necesară anumitor etape va ajunge înainte ca producția efectivă să ajungă la această etapă. Ne asumăm să respectăm intervale de livrare mult mai stricte, menținând întârzierile la nivel minim. Echipajele noastre cu 2 șoferi sunt varianta ideală pentru astfel de transporturi la nivel internațional.

Biztonságos parkolás.

Fedezze fel az új TAUROS kamionparkolót – biztonság és kényelem a legmagasabb szinten! Örömmel jelentjük be új kamionparkunk, a TAUROS megnyitását, amely a legfejlettebb biztonsági intézkedésekkel van felszerelve. A könnyű hozzáférés érdekében stratégiailag elhelyezkedő parkoló első osztályú létesítményeket kínál minden árufuvarozó számára, beleértve a Samsung termékeket szállító teherautókat is. A TAUROS parkolási szolgáltatásai a következők: 24 órás videó megfigyelés, ellenőrzött beléptető rendszerek, biztonságos kerítések, teljes éjszakai világítás, képzett biztonsági személyzet. Győződjön meg arról, hogy rakománya védett a régió legbiztonságosabb parkolójában. További részletekért és foglalásért látogasson el a weboldal erre a célra kialakított részébe, vagy lépjen kapcsolatba velünk közvetlenül. Tauros – Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra!

Szeretne velünk dolgozni?